אסף לביא6 בפבר׳ 2019זמן קריאה 6 דקותשבעה טיפים מובילים לטיפול בעצירותהערכות הנובעות מניסיון קליני של רופאים, מצביעות על כך שכ 20% מכלל האוכלוסייה חווה עצירות כרונית ברמה כזו או אחרת. מצב המאופיין בצואה קשה,...
אסף לביא25 באפר׳ 2017זמן קריאה 2 דקותהמאכלים שיישפרו את פלורת המעיים שלכםאחרי הסקירה שעשיתי על משמעותם ותפקידיהם הרבים של ידידנו החיידקים הפרו-ביוטיים במאמר: "לאן נעלמו היצורים הטובים מהאוכל שלנו" ממשיכים...
אסף לביא21 באפר׳ 2016זמן קריאה 6 דקותלאן נעלמו היצורים הטובים מהאוכל שלנו ?הקדמה איך בני האדם המציאו את היין? לחם? מיסו? ועוד שלל מאכלים שמופקים בתהליך תסיסה, בהם רותמים את הבקטריות לטובת הפיכת מזון מצורה אחת...
אסף לביא4 באפר׳ 2016זמן קריאה 5 דקותמכרוב טרי לכרוב כבוש - השינוי המופלא !לכולנו יצא לפחות פעם אחת לגלות בסלסילת הפירות תפוז עם חיפוי לבן/אפור של עובש או במקרר, קישוא בעל "קישוט" דמוי חוטים לבנבנים ומרקם רירי. ...