ממרח דלעת וגרעיני חמנייה,
מזין וטעים מאד.
אפשר להוסיף אותו לרטבים ומרקים
או פשוט למרוח על לחם. (לרשימת הרכיבים והוראות ההכנה, גללו לתחתית הפוסט)
מרכיבים
כוס ו- 1/2 דלעת (בערך 200 גר') + 1 עד 2 שיני שום מבושלים עד לריכוך
2 כפות טחינה גולמית עדיף משומשום מלא
כוס תערובת גרעיני דלעת, גרעיני חמניה וקשיו (אחרי השרייה של 4 שעות במים)
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח טבעי
כך לימון
אופציה: חופן עלי כוסברה או בצל ירוק קצוץ (אפשר גם וגם)
אופן ההכנה
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון מלבד מלבד הבצל הירוק
אם המרקם יצא נוזלי מדי אפשר להוסיף טחינה, אם סמיך מדי אפשר להוסיף קצת מים.
מוסיפים בצל ירוק קצוץ ומערבבים
חשוב לשמור במקרר בצנצנת זכוכית אטומה.
Comments