באיטליה מכינים אותו עם צנוברים ופרמז'ן.
קבלו גירסה שונה וטבעונית,
לממרח פסטו פשוט וטעים
מאגוזי מלך, קשיו, בזיליקום וכוסברה.
לא הפסטו המסורתי שהכרתם...
מרכיבים
חבילת בזיליקום שטופה ללא הגבעולים.
1/3 כוס אגוזי מלך (מושרים שעתיים במיים ושטופים אחרי ההשריה)
1/3 כוס קשיו (מושרים שעתיים במיים ושטופים אחרי ההשריה)
צרור עלי כוסברה
שן שום
מעט מלח גס לפי הטעם
מעט פלפל שחור
2 כפיות לימון סחוט טרי
1/2 כוס שמן זית מכבישה קרה
אופן ההכנה:
הכניסו למעבד מזון חזק את כל הרכיבים חוץ מהשמן זית
שפכו בהדרגה את שמן הזית עד שתגיעו למרקם רצוי
אפשר להקפיא חלק, אם יצאה לכם כמות גדולה 😋
Commentaires