שייק אגס תפוח
- אסף לביא
- 19 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות

חצי חבילה נבטי חמנייה או כוס עלי בייבי מיקס
2 גבעולי סלרי, קצוצים
1 אגס מגולען וחתוך
1 תפוח ירוק מגולען וחתוך
1 מלפפון חתוך
מיץ מחצי לימון טרי
כוס מים
הכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם כוס מים אחת
מתחילים לערבל לפחות כחצי דקה
במידה ולא מתערבל כי יש מעט מדיי מים מוסיפים מעט מים כדי שיתערבל.
אחרי חצי דקה עם כמות מינימלית של מים מוסיפים את שאר המים ומערבלים חצי דקה נוספת.
השייק מוכן - לרוויה :)
Comments