top of page
נקי מבפנים - ניקוי הגוף מרעלים

תבשיל טופו ופטריות בחלב קוקוס

תמונת הסופר/ת: אסף לביאאסף לביא

עודכן: 12 בינו׳


תבשיל בסגנון אסיאתי  

אפשר להגיש אותו כמרק

או בתור תוספת לאורז מאודה / אטריות אורז


 

מצרכים:


  • כוס קוביות טופו שאינו מהונדס גנטית

  • בצל סגול חתוך לפרוסות

  • 2 כוסות של כמה סוגי פטריות חתוכות גס

  • 250 מ"ל חלב קוקוס

    או קרם קוקוס למרק עשיר יותר

  • כף וחצי רוטב סויה

  • 2 שורשים של למון גראס שמחצנו אותם קלות או כפית מיץ לימון

  • כפית ג'ינגר מגורר או חצי כפית אבקת ג'ינג'ר

  • 3 פלפלים חריפים אדומים מיובשים שחרצנו אותם

    או פרוסות מחצי פלפל אדום חריף טרי

  • חצי כפית זרעי כוסברה כתושים או אבקת כוסברה

  • חופן עלי בזיליקום

 


אופן ההכנה:


  • לטגן בגהי או בשמן קוקוס את זרעי הכוסברה והבצל כדקה

  • להוסיף את הפטריות והטופו עד שהם מזהיב קלות

  • להוסיף חלב קוקוס, סויה, למון גראס, ג'ינג'ר ופלפל חריף

  • לבשל על אש נמוכה כעשר דקות תוך כדי ערבוב

  • בסוף הבישול לכבות את האש ולהוסיף את עלי הבזיליקום

  • ניתן להוסיף מלח אם חסרה מליחות

  • לתת לתבשיל לעמוד עוד כשלוש דקות לפני הגשה

  • את הלמון גראס לא אוכלים הוא רק נועד להוסיף טעם - מוציאים בגמר הבישול

  • ניתן לאכול בליווי אורז מאודה או אטריות אורז מלא מבושלות

2 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page